Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Despre implant dentar

Despre implant dentar

 

Până de curând, existau opțiuni limitate pentru înlocuirea dinților, dacă ai pierdut un dinte permanent. Punțile și protezele dentare au fost mult timp singurele opțiuni de reabilitare orală, dar acestea necesită mai multă întreținere fără a oferi aceeași funcționalitate și estetică precum dinții naturali.

Acum, stomatologii sunt ușor de a efectua proceduri de implant dentar.

Implanturile dentare sunt o soluție modernă pentru pierderea dinților, soluție care îți menține sănătatea orală, îți creează senzația de dinte natural și redă funcția dintelui pierdut.

Popularitatea tratamentului cu implant dentar a crescut exponențial, în ultimii ani. Chiar dacă oamenii se bucură de o sănătate dentară mai bună, pierderea dinților este încă frecventă. Astăzi, speranța de viață a oamenilor a crescut și se așteaptă să rămână activi dincolo de șaizeci și până la șaptezeci de ani. Abilitatea de a zâmbi cu încredere și de a mânca alimentele preferate face parte din aceste așteptări, pentru o pensionare lungă și fericită. Implantul dentar oferă confort, stabilitate și estetică. 

 

Tehnologie în continuă perfecționare

Implanturile dentare vin într-o varietate de forme și dimensiuni, evoluând pentru a îmbunătăți rezultatele funcționale și estetice, dar și pentru a se potrivi cu tehnicile chirurgicale moderne.

Cele mai importante companii producătoare de implanturi dentare cercetează continuu modul în care modificările subtile ale texturii suprafeței, formei, lățimii și lungimii implanturilor ar putea afecta și îmbunătăți ratele de succes.

 

Ce companii realizează cele mai populare sisteme de implanturi?

Deși peste 100 de companii produc componente pentru implanturi, există doar câteva branduri bine cunoscute și respectate în întreaga lume.

În topul celor mai performante branduri se numără Dentium și Megagen, producători consacrați cu care lucrează SteliDental, pentru a oferi pacienților calitate premium.

 

Câștiga beneficii din ani de cercetare documentată

 

Implant dentar Brăila

Cele mai importante companii de implanturi au investit mult în cercetare și dezvoltare.

Alegând produsele lor, poți fi sigur că vei primi o calitate superioară, cu componente de lungă durată. S-au efectuat cercetări ample asupra caracteristicilor de suprafață ale implanturilor dentare.

 

Atunci când implantul este plasat pentru prima dată în os, acesta încurajează un răspuns biologic care duce la un schimb de informații între celule și biomateriale în zonele de contact.

Acest lucru induce osteointegrarea și va determina câte celule vor popula suprafața implantului. S-a arătat că celulele osteoblaste pot adera mai repede la suprafețele rugoase în comparație cu suprafețele netede, o calitate pe care s-au concentrat companiile de top din domeniul implanturilor dentare pentru a promova o mai bună osteointegrare.

 

Calitățile biomecanice ale implanturilor dentare fabricate de companiile de top sunt cercetate clinic, cu rezultatele disponibile pentru informarea tuturor.

 

Implanturi din titan

 

Implant dentar Brăila

Majoritatea implanturilor dentare sunt realizate din titan, un material cu biocompatibilitate dovedită, care se integrează extrem de bine în os. Osul poate crește pe suprafața implanturilor dentare din titan, făcându-le imobile.

Ratele de succes pentru implanturile din aliaj de titan sunt de obicei de 95% sau chiar mai mari.

Inițial, titanul pur a fost utilizat pentru fabricarea componentelor implantului, dar s-a dovedit a fi prea moale, motiv pentru care companiile de implanturi au dezvoltat un aliaj capabil să ofere o rezistență superioară, păstrând în același timp proprietăți biocompatibile excelente.

SteliDental îți pune la dispoziție tratamente moderne, cu tehnologii avansate și materiale de calitate foarte bună, recunoscută în plan mondial.

 

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a stabili o programare cât mai curând. 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.