Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Dantură fixă în 24 ore

SteliDental îți oferă servicii complete de reabilitare orală cu ajutorul protezei fixate pe implant

 

A trăi fără dinții naturali este o sarcină dificilă. În funcție de necesitățile pacientului, lucrurile se pot chiar agrava și mai mult în urma utilizării de proteze dentare mobile ca înlocuitor pentru dinții naturali.

Indiferent de timpul și efortul depus în proteze, acestea nu vor avea niciodată funcționalitatea și estetica dinților ficși.

Prin urmare, care este soluția? SteliDental îți oferă servicii complete de reabilitare orală cu ajutorul protezei fixate pe implanturi.

Această opțiune îți asigură nu doar o dantură fixă, dar și un aspect natural al zâmbetului, în doar 24 de ore. Facem totul pentru a face ca noii tăi dinți să se simtă ca dinții tăi naturali.

Te invităm să afli mai multe despre acest tratament, pentru a înțelege dacă este soluția perfectă pentru tine.

 

 

Dantură fixă în 24 de ore!

Dantură fixă în 24 de ore!

 

SteliDental îți oferă dantură fixă în 24 de ore, prin sisteme de implanturi All-on-4 și All-on-6, de la companii producătoare cu istorie și renume în domeniul implantologiei.

Acest tratament modern are la bază o procedură revoluționară care a fost deja utilizată în ultimii 35 de ani, în întreaga lume.

Procedura All-on-4/6 permite medicului implantolog să refacă o arcadă întreagă cu doar patru sau șase implanturi dentare, într-o singură zi!

Tratamentul de implantologie pentru o dantură fixă în 24 de ore este considerat a reprezenta una dintre cele mai importante descoperiri în stomatologie, din două motive:

1. Foarte mulți dintre pacienți sunt candidați potriviți pentru acest tratament, chiar și în situații în care  pierderea osoasă este majoră;

2. Toți pacienții care beneficiază de acest tratament au dinți ficși, ​​în 24 de ore de la inserarea implantului!

 

 

 

Care este secretul acestui tratament inovator?

Care este secretul acestui tratament inovator?

 

Cele patru, respectiv șase implanturi sunt poziționate în așa fel încât forțele implicate în procesul de masticație să fie distribuite uniform asupra noilor dinți și prin coroanele dentare, către implanturi. Poziția specială a implanturilor permite ca acestea să fie imediat funcționale și să suporte o sarcină.

Sunt utilizate anumite tipuri de implant dentar, foarte rezistente și de o estetica superioară, cu o arhitectură specială a suprafeței implantului.

Pacienții pot mânca și râde, relaxați, în numai 24 de ore de la inserarea implanturilor! După 3 până la 4 luni, pacienții vor primi dinți acrilici permanenți.

 

 

Pot avea o dantură fixă în 24 de ore?

 

Dacă ai edentație totală sau parțială și dorești să îți înlocuiești dinții lipsă cu implanturi dentare, îți sugerăm să iei in considerare tratamentul cu implanturi dentare All-on-4/6 oferit de echipa clinicii SteliDental, în Brăila.

Proteza fixă ​​poate fi considerată excelentă în următoarele cazuri:

  • Pentru reconstrucția completă a gurii - îți sugerăm  o reabilitare orală completă.
  • Pentru un makeover complet al zâmbetului - dorești un zâmbet mai frumos? Aceasta ar putea fi cea mai bună modalitate prin care poți beneficia de un zâmbet frumos.
  • Pentru cazurile de resorbție osoasă avansată - dacă osul maxilar nu are grosimea necesară, va fi imposibil să fie inserate implanturi individuale.

 

Vrei să beneficiezi de o modalitate modernă de a-ți reface zâmbetul, care să fie și cea mai potrivită pentru tine? Nu îți face griji, suntem în apropiere pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie, în cunoștință de cauză.

Te așteptăm în clinica SteliDental, pentru a te consulta cu specialistul nostru în implantologie și manager al clinicii, doamna doctor Steluța Barbu.

Completează formularul de mai jos și te vom contacta pentru a stabili o programare!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.