Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Tratamente dentare personalizate oferite de dentistul Stelidental.

La clinica Stelidental, dentiștii din Brăila oferă tratamente dentare personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

 

Indiferent de problema dentară, echipa Stelidental poate oferi un plan de tratament personalizat și eficient.

 

În acest articol, vom explora unele dintre tratamentele dentare personalizate oferite de dentiștii din Brăila Stelidental.

 

 • Albirea dinților
  Dacă ai dinții pătați sau decolorați, dentistul Stelidental poate oferi tratamentul de albire a dinților pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul. Acest tratament personalizat poate fi adaptat nevoilor și preferințelor tale și poate fi efectuat la clinică sau acasă.

 

Dentist Brăila

 

 • Tratamente ortodontice
  Dacă ai dinții strâmbi sau un zâmbet inegal, dentistul Stelidental poate oferi tratamente ortodontice personalizate, cum ar fi aparate dentare sau alignere transparente, pentru a corecta aceste probleme dentare.

 

 • Implanturi dentare
  Dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, implanturile dentare personalizate pot fi o soluție eficientă și estetică pentru a înlocui dinții lipsă. Dentistul Stelidental poate oferi un plan de tratament personalizat și detaliat pentru a-ți restabili zâmbetul.

 

Dentist Brăila

 

 • Restaurarea dentară
  Dacă ai dinții crăpați, fisurați sau cariați, dentistul Stelidental poate oferi tratamente personalizate de restaurare dentară, cum ar fi plombe sau coroane dentare, pentru a restabili funcția și aspectul dinților.

 

 • Tratamente parodontale
  Dacă ai probleme cu gingiile sau cu bolile parodontale, dentistul Stelidental poate oferi tratamente personalizate pentru a trata aceste probleme și pentru a preveni complicațiile viitoare.

 

 • Protezarea dentară
  Dacă ai dinții lipsă sau ai probleme cu protezele dentare existente, dentistul Stelidental poate oferi proteze dentare personalizate, adaptate la forma și nevoile tale specifice.

De la albirea dinților la tratamente ortodontice, implanturi dentare, restaurare dentară și protezarea dentară, echipa Stelidental poate oferi un plan de tratament detaliat și personalizat pentru a-ți restabili un zâmbet sănătos și estetic.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.