Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Stomatologie în Brăila: confort, calitate, siguranță, integritate, profesionalism, responsabilitate

stomatologie in Braila

 

Serviciile de stomatologie în Brăila oferite de clinica noastră nu numai că sunt de o bună calitate, dar îți oferă și un mediu cald și primitor. Medicii noștri dentiști se vor strădui întotdeauna să îți facă vizita cât mai confortabilă posibil. Ne dorim să te simțiți ca acasă atunci când vei veni la tratament.

 

Înțelegem că uneori frica, teama de durere te reține atunci când vrei să te programezi la o consultație, însă sănătatea ta orală conteaza! O problemă pe care o ignori acum se poate agrava dacă nu este tratată la timpul potrivit. În acest caz, costurile vor fi mai mari, munca mai dificilă, iar sacrificiile depuse vor deveni obositoare. Nu asocia durerea cu vizita la stomatologie în Brăila, echipa Stelident va face tot posibilul pentru ca tratamentul tău să nu fie dureros și să nu creeze niciun disconfort. 

 

"Vrem ca pacienții noștri să trăiască o experiență bună pe scaunul unui medic stomatolog", spune Dr. Steluța Barbu, iar de la acest principiu se începe orice tratament.

 

Dentiștii noștri știu cât de important este ca pacienții lor să se simtă în siguranță în timpul tratamentelor, motiv pentru care folosesc tehnici avansate care le permit să identifice cu precizie chiar și cea mai mică problemă dentară și au grijă să mențină un mediu igienizat și, de asemenea, instrumente sterilizate.

 

Mangerul clinicii Stelidental, Dr. Steluța Barbu a fost pusă, de asemenea, în postura de pacient. Făcând acest schimb de roluri, încearcă să se apropie de nevoile tale, de ceea ce simți înainte și în timpul tratamentului. Tratează cu seriozitate orice fel de problemă, asigurându-se că vei pleca din clinică cu zâmbetul pe buze și mulțumit de rezultat.

 

Pentru a ne asigura că orice tratament va fi dus cu succes până la final, avem nevoie de tehnologii avansate și, mai mult, ca medicii să fie la zi cu modalitățile, tehnicile noi pentru proceduri.

 

Dacă vrei să optezi pentru albirea dinților, suntem aici pentru a-ți îndeplini dorința!

 

  • Biolase Epic X - Albirea profesională a dinților se realizează numai în cabinetul stomatologic, sub supravegherea medicului stomatolog și numai în anumite circumstanțe, după consultarea unui medic specialist. Nu este doar un produs uimitor, ci și o experiență incredibilă pe care o poți avea în fiecare zi din viața ta. Nu veți găsi un alt dispozitiv ca acesta pe piață în prezent.

 

 

 

Dacă ai probleme gingivale, noi te putem ajuta!

 

  • Electornic Stem Generator - Dispozitivul care tratează parodontoza, se poartă acasă, doar 2 ore pe zi și ajută ca dantura să nu se mai miște printr-o tehnică inovatoare.

 

 

Te gândești că timpul de vindecare, după o chirurgie orală, poate fi îndelungată? Exact! Avem soluția!

 

  • A-PRF (Advanced Platelet Rich Fibrin) reprezintă ultima tehnologie în chirurgia dentară și implantologie scurtând cu până la 50% timpul de vindecare după intervențiile de chirurgie orală!

 

Acestea sunt doar câteva dintre tehnologiile de care dispunem și care garantează succesul procedurilor. Profesionalismul, grija și seriozitatea echipei stomatologice în Brăila, reușesc să gestioneze aceste noi tehnologii, pentru o calitate mai bună și asigurarea rezultatului. Vei pleca din clinică cu zâmbetul pe buze!

 

Ai încredere în cei 23 de ani de experiență! Alege Stelident!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.