Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Găsirea dentistului potrivit: cum trebuie să te informezi

Știm cu toții că îngrijirea dentară este esențială, dar poate fi greu să găsești un dentist în care să ai încredere.

 

Alegerea unui dentist este o sarcină dificilă. Sunt atât de mulți în Brăila, fiecare cu propriile specialități și metode de tratament. Cu toate acestea, este important să îți păstrezi opțiunile deschise atunci când cauți un nou dentist. În acest fel, poți afla care dintre ei se potrivește cel mai bine nevoilor tale ca pacient individual.

 

  • Clinica Stelidental și-a construit o reputație foarte bună, astfel încât astăzi numele acesteia este pe buzele multor pacienți care caută un dentist în Brăila.

 

dentist in braila

 

Dentiștii sunt peste tot, dar găsirea celui potrivit poate fi dificilă. Dorești pe cineva care să îți asculte preocupările și să îți ofere un tratament care să se potrivească stilului tău de viață? La Stelident oferim exact asta! Medicii noștri stomatologi sunt bine informați despre tratamentele moderne de astăzi, respectând în același timp tradițiile mai vechi ale stomatologiei.

 

Dacă ești în căutarea unor servicii excelente cu o notă personală, vino să ne vizitezi la clinica noastră cu dentist în Brăila! Am ajutat peste o mie de pacienți, în cei 23 de ani de experiență în domeniu, și ne-ar plăcea să te ajutăm și pe tine! Permite-ne să îți arătăm de ce atât de mulți oameni ne aleg ca primă alegere atunci când au nevoie de îngrijire dentară făcută cum trebuie.

 

 În cadrul clinicii noastre stomatologice, vă oferim servicii de:

 

  • Implantologie

 

Tehnicile noastre moderne de implantologie ne permit să oferim tratamente personalizate și concentrate atât pe funcționalitate, cât și pe estetică.

 

  • Endodonție

 

Atunci când tratamentele endodontice sunt efectuate la microscop, acestea sunt precise și au o rată de succes mai mare. Acest lucru salvează dinții de la extracție.

 

  • Protetica dentară

 

Folosirea materialelor de calitate superioară asigură o lucrare protetică de înaltă calitate, restabilind funcționalitatea și estetica.

 

  • Profilaxie dentară

 

Viitorul medicinei constă în prevenirea bolilor orale, iar profilaxia dentară joacă un rol important.

 

  • Albire dentară

 

Un nou tratament de albire cu laser folosește puterea laserului pentru a obține dinți cu 6 nuanțe mai albi într-o oră. Philips Zoom este mai eficient decât tratamentele obișnuite și mai sigur și pentru gingiile tale!

 

  • Parodontoză

Electronic Stem Generator este dispozitivul medical care a realizat metode revoluționare atraumatice și regenerative pentru tratarea parodontozei. De asemenea, ESG salvează dinții prin vindecarea pacienților de boala lor, ceea ce ajută la reducerea riscului de pierdere a dinților în general.

 

  • Ortodonție

 

Ortodontul nostru are o experiență vastă în domeniu și obține rezultate remarcabile folosind aparate dentare de ultimă generație și tehnici moderne.

 

  • Radiologie

 

Clinica noastră este dotată cu un serviciu avansat de radiologie digitală, care ne permite să efectuăm tomografii computerizate dentare cu fascicul conic și radiografii panoramice de cea mai bună calitate, folosind un nivel scăzut de radiații.

 

Echipa noastră este aici pentru a te ajuta să obții cel mai bun zâmbet al tău.

 

Puteți avea încredere în dentist Brăila pentru toate nevoile dentare, deoarece ne angajăm să oferim îngrijire de calitate care durează. Vrem să te simți încrezător în alegerea ta atunci când vine timpul pentru tratament.

 

Dacă există întrebări sau nelămuriri cu privire la ceea ce facem la cabinetul nostru sau cât va costa un serviciu - doar întrebați! Vom fi bucuroși să le răspundem, astfel încât să puteți lua o decizie informată cu privire la tratamentele potrivite pentru tine.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.