Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Dentist Brăila: mai aproape de nevoile tale

 

Niciodată nu a fost mai ușor să găsești un dentist în Brăila!

Clinica stomatologica Stelidental este aici pentru a avea grijă de zâmbetul tău!

 

Întotdeauna este important să faci cercetări înainte de a alege un medic stomatolog, dentist Brăila. Ar trebui să te informezi temeinic și să te asiguri că știi toate datele despre ei, astfel încât, atunci când vine timpul pentru o programare, să nu existe surprize neplăcute sau dezamăgiri pe parcurs. Consecințele alegerii tale se vor reflecta asupra succesului și nivelului de confort în timpul tratamentelor.

 

Împreună punem accent pe:

  • Confort
  • Calitate
  • Profesionalism
  • Responsabilitate
  • Siguranță
  • Integritate

 

Toate acestea pentru a aduce zâmbete pe chipul pacienților noștri și de a oferi tratamente de succes.

 

Dentist Brăila oferă pacienților săi o gamă largă de servicii stomatologice de calitate, într-o atmosferă modernă, curată și primitoare.

 

Doamna Dr. Steluța Barbu este medic stomatolog și manager al clinicii Stelidential din Brăila, cu o experiență de peste 20 de ani de lucru în stomatologie. A început cu pasiunea, a continuat cu determinarea şi a reuşit fondarea unei clinici de medicină dentară de top în Brăila. Doamna doctor spune: „Vrem ca pacienții noștri să trăiască cea mai bună experiență pe scaunul unui medic stomatolog”, iar acest lucru este vizibil tocmai prin munca zilnică depusă, prin pacienții care au plecat mulțumiți din clinică, purtând pe chip zâmbete perfecte, prin implicare și dorința de a construi o nouă lume în care frica, teama de medicul stomatolog este uitată.

 

 

Înțelegem că, uneori, teama, durerea sau alte preocupări te rețin de la o programare în cadrul cabinetul doctorului stomatolog. Nu trebuie să uiți că sănătatea ta orală contează! Dacă există vreun disconfort, afecțiune care te preocupă de ceva timp este momentul să nu le mai ignori! Acestea pot deveni probleme serioase, iar complicațiile pot fi mai dificil de tratat. De asemenea, costurile nu vor face decât să crească, pe măsură ce procesul devine mai dificil.

 

Viziunea echipei Stelidental este de a crește calitatea vieții oamenilor prin prevenție, tratament și educație, pentru ca sănătatea orală să nu fie pusă în pericol. 

 

Domeniul medical este în continuă evoluție și, pentru a ne asigura că tratamentul tău se desfășoară fără probleme, avem nevoie de medici care sunt la curent cu cele mai noi tehnici de proceduri, iar noi dispunem de acești factori!

Dentiștii noștri știu cât de important este ca pacienții lor să se simtă în siguranță în timpul tratamentului, motiv pentru care folosesc tehnici avansate și un mediu igienic. De asemenea, ei se asigură că toate instrumentele sunt sterilizate pentru a elimina orice risc sau răspândire a bacteriilor.

 

Ai încredere în cei 28 de ani de experiență! Alege Stelident!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.