Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Ce ar trebui să știe toți pacienții despre clinica stomatologică Brăila

Stelidental este o clinică stomatologică în Brăila, axată pe calitatea și succesul tratamentelor oferite. Cu ajutorul tehnicilor și tehnologiilor moderne avansate, dar și a echipei noastre calificate, cu 23 de ani de experiență în domeniu, ne asigurăm de sănătatea ta orală și avem grijă să ai un zâmbet încrezător, primind admirația celor din jur.

 

Știm cât de importante sunt relațiile sociale și că îți dorești să te bucuri de zâmbetul tău complet, pe termen lung, de aceea suntem pregătiți să te cunoaștem, să îți rezolvăm orice problemă dentară și să dăruim, în final, o viață mai bună.

 

Starea sănătății tale orale este un aspect important de luat în considerare atunci când vrei să îți trăiești viața cât mai bine!

 

Imaginează-ți cum te vor privi ceilalti după tratamentul cu implant dentar! Gândește-te la aspectul dinților tăi după ce vei purta, pentru o perioadă de timp, aparatul dentar! Cum ar fi să ai dinți mai albi sau să scapi de problemele gingivale?

 

Aceste probleme se pot rezolva la clinica stomatologică Brăila! Împreună vom găsi soluția potrivită oricărei afecțiuni dentare! Răsplata care ne determină să ne facem meseria în continuare sunt zâmbetele perfecte ale pacienților noștri.

 

clinica stomatologica Braila

 

Probabil te întrebi cum vei fi primit, cum va fi prima ta vizită la cabinet sau cum îți vor fi tratate afecțiunile dentare.

 

La clinica stomatologică Brăila, credem că cea mai importantă parte a vizitei  este să ne asigurăm că te simțiți confortabil și în largul tău. Ne vom face timp să îți ascultăm preocupările și să îți răspundem la toate întrebările, astfel încât să nu existe neînțelegeri pe parcurs. Noi suntem prietenoși, profesioniști și minuțioși în îngrijirea noastră. Scopul nostru este întotdeauna ca fiecare pacient care intră pe ușa noastră să plece cu un zâmbet pe față!

 

Când vine vorba de asta, ne dorim să fii cât mai fericit posibil atunci când părăsiți cabinetul nostru - fie că asta înseamnă să scăpăm de orice durere sau disconfort dentar sau doar să ne asigurăm că vei avea o experiență generală pozitivă în timpul tratamentului și despre tratamentul pe care urmează să îl primești. De aceea, oferim multe opțiuni stomatologice pentru pacienții noștri, cum ar fi ortodonție, implant dentar, radiologie, endodonție și alte servicii care îți pot garanta sănătatea orală.

 

Dacă este necesar, oferim, de asemenea, programări de urgență în aceeași zi!

 

Siguranța este pentru noi, de asemenea, importantă. Ne asigurăm că toate instrumentele au fost sterilizate corespunzător, ne asigurăm de igienizarea constantă a mediului de lucru, totul conform standardelor de sănătate, astfel, riscul de a lua alte boli să nu existe.

Peste 1000 de pacienți au fost mulțumiți! Tu poți fi următorul!

 

Pacienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți de rezultatele tratamentelor lor. Suntem mândri că avem o rată ridicată de satisfacție a pacienților și lucrăm din greu pentru a ne asigura că fiecare pacient este mulțumit la fiecare vizită.

 

În final, iată tot ce trebuie să știi despre clinica stomatologică Brăila:

 

  • Echipă prietenoasă, profesionistă, concentrată pe satisfacerea nevoii tale de dentist
  • Mediu relaxant
  • Tehnologii avansate, împreună cu tehnicile îmbunătățite ale medicilor
  • Echipamente sterilizate, asigurându-ne constant de igienizarea spațiului
  • Clinica este situată central, în apropierea stațiilor mijloacelor de transport

 

Noi suntem pregătiți să te cunoaștem! Tu te-ai gândit când te vei programa?

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.