Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!
Articole   -   General

Alegerea de încredere pentru îngrijirea dentară

dentist Brăila

 

Dentist Brăila este alegerea de încredere pentru îngrijirea stomatologică de înaltă calitate. Oferim pacienților noștri servicii stomatologice excelente și la prețuri accesibile. Dentiștii noștri sunt foarte calificați și experimentați, iar noi folosim moderne tehnologii și echipamente pentru a ne asigura că te vei bucura de o bună experiență pe scaunul medicului stomatolog.

 

Oferim, de asemenea, o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv îngrijire preventivă, stomatologie restaurativă, albire dentară, din sfera esteticii, și multe altele.

 

Poate nu ne crezi pe cuvând, dar acestea nu sunt doar vorbe! Acest articol va oferi toate informațiile de care ai nevoie, pentru a te convinge de calitatea serviciilor pe care le oferim.

 

Clinica noastră stomatologică nu a fost construită doar pentru a atinge câștigul material, bănesc, ci pentru a construi zâmbete, a reda estetica și funcționalitatea dentară.

 

Valori: ce ne definește ca medici?

Medicii noștri stomatologi au ales să-și dedice viața pentru a-i ajuta pe alții. Ce ne definește ca medici? Valorile noastre, pe care ni le-am format încă de la început și după care ne-am ghidat de-a lungul timpului, reușind să tratăm un număr considerabil de pacienți, persoane care ne-au trecut pragul și au avut în credere în tot ceea ce putem oferi.

 

Care a fost impresia finală? Putem spune, cu mândrie, doar că aceștia au devenit pacienți fideli, parte din familia noastra de la clinica stomatologică Stelidental.

 

Întorcându-ne la ideea enunțată mai sus, care sunt, așadar, valorile noastre?

 

Pregătirea continuă

Medicii, chiar dacă au deja o experiență în domentiul stomatologiei, este important să își actualizeze în mod continuu pregătirea pentru a putea oferi pacienților o îngrijire de calitate.

 

  • De ce este necesar acest lucru?

 

Răspunsul este destul de simplu: cum tehnologia este în continuă evoluție, aparatura, metodele și tehnologiile moderne au devenit cheia către tratamente rapide, realizate cu succes, fără a cauza durere și disconfort, iar medicii trebuie să fie la curent cu aceste schimbări și, de asemenea, să le poată folosi în cabinet. Totul pentru îngrijirea dentară de înaltă calitate.

În comparație cu stomatologia tradițională, cea contemporană întâlnește un număr mai mare de avantaje, primordial fiind tratamentele realizate mai rapid, cu mai puține riscuri.

 

Pentru că suntem la curent cu toate aceste modificări, dentist Brăila nu numai că pune la dispoziția clientului servicii stomatologice realizate în puncte maxime de siguranță, cu ajutorul multor aparate de ultimă generație (în acest caz putem enumera: Biolase Epic X, VDW Gold Reciproc, Tomograf dentar CBCT etc), dar și întâmpină pacienții cu medici calificați, devotați, care au participat la un număr considerabil de cursuri de specialitate.

dentist Brăila

 

Argumentarea științifică

Pentru aplicarea fiecărui tratament este important să cunoaștem baza teoretică, să observăm clar simptomele și să știm exact ce tratament este necesar.

Aplicăm tratamente nu în baza ideilor, „Credem că...”, ci conform dovezilor. Acest lucru este necesar pentru siguranța tratamentelor de succes.

 

Aplicarea tehnologiilor moderne și a materialelor de la liderii din domeniu

Ce ai spune dacă ți-am confirma faptul că dentist Brăila ține pasul cu noile tehnologii și materiale de la liderii din domeniu? Aparatura și produsele evoluează constant, ceea îi obligă pe medici să fie la curent cu toate aceste schimbări, pentru a putea evolua și, în final, de a oferi pacienților îngrijirea de calitate de care aceștia au nevoie și pe care o merită.

 

Cu dentist Bărila fii sigur că poți beneficia de toate beneficiile pe care evoluția stomatologică le acordă. Medicii noștri participă constant la cursuri pentru perfecționare și pentru a evolua pe plan profesional. În definitiv, fără aceste lucruri nu am putea să construim zâmbete complete și sănătoase! Devotamentul și atitudinea noastră, în primul rând, față de sfera sănătății, a stomatologiei, ne determină să muncim, zi de zi, din plăcere.

 

Atitudinea și respectul medicului

Atunci când te întâlnești cu un medic, îți dorești să simți că te ascultă și că îți respectă opinia și cerințele.

Este important cum îți vorbește, dacă îți oferă explicații în privința fiecărei etape a tratamentului, dacă se asigură că ai înțeles pe deplin informațiile oferite (de asemenea este necesar ca totul să fie explicat folosind un limbaj comun și nu în termeni medicali care nu ar face nimic mai mult decât să aprofundeze nelămuririle, chiar să cauzeze neînțelegerile), să îți comunice prețurile și să te ferească de surprize.

 

Nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la aceste lucruri! Tocmai ai făcut cunoștință cu dentist Brăila: responsabil, nu ascunde dacă s-au făcut erori, găsește soluție adecvată pentru orice problemă care ar putea să apară pe parcursul tratamentului, dă dovadă de integritate și este prezent, întotdeauna pentru pacienți.

Te așteptăm cu drag în clinica noastră! Ai solicitat deja o programare?

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.