Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Zâmbet mai strălucitor într-o singură vizită la cabinet!

albire dentară Brăila

 

Un zâmbet mai strălucitor este la doar o singură vizită la cabinet cu albirea dentară în Brăila! Tratamentele noastre profesionale de albire a dinților sunt sigure și blânde și îți pot lumina dinții cu până la 8 nuanțe într-o singură programare. Folosim tehnologie avansată, modernă de albire a dinților pentru a obține rezultate superioare, iar personalul nostru experimentat se va asigura că vei avea o experiență confortabilă și pozitivă.

 

Poate te-ai gândit de mult timp la acest tip de tratament și ai multe întrebări în legătură cu albirea dentară. Ce este aceasta? Cu câte nuanțe zâmbetul meu poate deveni mai alb? Există contraindicații? Voi simți durere sau disconfort?

Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! Echipa Stelidental îți poate oferi acum răspunsurile!

 

Un prim lucru pe care ne dorim să îl discutăm este importanța esteticii dentare. Aceasta a prins contur din dorința oamenilor de a se bucura de zâmbete mai strălucitoare, bucurându-se din plin de toate momentele deosebite pe care le oferă viața. În definitiv, toți merităm să zâmbim curajos.

 

Unul dintre cele mai populare tratamente stomatologice estetice la nivel mondial este albirea dentară. S-a demonstrat că un zâmbet strălucitor are o influență puternică asupra percepției pe care o au ceilalți despre noi, motiv pentru care interacțiunile sociale sunt atât de importante. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că peste 80% dintre indivizi își doresc dinți mai albi, conform statisticilor.

albire dentară Brăila

 

Albirea dinților cu laser este o metodă mai intensă de albire a dinților, care este oferită doar în cabinetele stomatologice. Medicul va lua măsuri suplimentare de protecție a gingiilor înainte de a începe tratamentul. Această fază este urmată de aplicarea unui gel de peroxid de hidrogen și, în final, de utilizarea unui laser pentru a realiza o albirea dinților.

 

Procedura este complet nedureroasă și oferă vizibile schimbări chiar de la prima ședință. Avantajele albirii dentare cu laser sunt numeroase: are un impact imediat, culoarea dinților se menține pentru o perioadă lungă de timp, nu are niciun efect asupra smalțului dentar și nu există efecte negative.

 

La Clinica Stelidental din Brăila, folosim sistemul Philips Zoom și obținem rezultate remarcabile! Aceasta este o terapie care, spre deosebire de alte metode, utilizează o lumină LED pentru a accelera albirea dentară. O ședință de tratament durează doar 45 de minute și conferă rezultate imediate. O singură vizită la cabinet este tot ce este necesar, iar dinții pot fi cu până la opt nuanțe mai luminoși.

 

În urma unei consultații inițiale de specialitate în care analizăm dinții pacientului, urmând să ne ajutăm de tratamentele profilactice, prin care vom îndepărta straturile de placă dentară și tartru, asigurând un contact complet între substanțele chimice de albire și suprafața dintelui. Fără a deteriora smalțul sau gingiile, pacienții noștri obțin efecte excelente de albire fără sensibilitate dentară sau risc de vătămare.

 

  • Contraindicații

Albirea dentară este posibilă numai pe dinții sănătoși, fără tartru, carii sau alte probleme. În caz contrar, înainte de procedura de albire, orice problemă dentară trebuie rezolvată.

 

Albirea dentară, ca orice terapie, are contraindicații și riscuri. Ca urmare, albirea dinților nu este sugerată în cazul persoanelor cu dinți sensibili sau cu eroziuni ale stratului intern al smalțului.

 

Tratamentele de albire a dinților se pot face numai pe dinții naturali.

Pentru a câștiga un zâmbet mai strălucitor, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos! Echipa noastră este pregătită să te cunoască!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.