Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici.
OK
0723 137 978
0239 616 036
L -V: 8:00 – 20:00
S: 9.30 – 12.00
Bdul. Independentei,
nr. 216, Braila
Programează-te
acum!

Efectul de albire dentară durează?

albire dentara braila

 

În timp ce există multe produse diferite care pretind că pot să deschidă culoarea dinților, de la paste de dinți la geluri ce se utilizează la domiciliu și produse cu lumină UV, albirea dentară realizată de un medic stomatolog cu experiență este cea care produce cea mai sigură și vizibilă îmbunătățire a culorii dinților, dar și rezultate de lungă durată.

 

Albirea cu Philips Zoom WhiteSpeed folosește o lampă specială Philips pentru a activa gelul de albire. Această lampă este superioară multor altora folosite în stomatologie, deoarece poate accelera procesul de albire dentară și acest lucru ne ajută să obținem rezultatele remarcabile pentru care albirea Zoom este cunoscută. De fapt, mulți pacienți pot obține un zâmbet de până la opt nuanțe mai albe după alegerea unei proceduri de albire Zoom.

Cât durează albirea dentară cu Philips Zoom WhiteSpeed?

Efectele de albire dentară Brăila vor dura, în medie, între 12 și 24 de luni, perioada variind pentru fiecare persoană în parte.

 

albire dentara braila

 

Cum îți mențineți dinții strălucitori după tratament?

Sunt importante primele 48 de ore după albirea dentară, așa că trebuie să fii foarte conștient de ceea ce mănânci și bei în acest timp. Anumite alimente tind să păteze dinții, iar dinții vor fi deosebit de vulnerabili la imediat după tratament.

Ceaiul și cafeaua pot păta rapid dinții, dar dacă trebuie să consumi băuturi răcoritoare sau de culoare închisă, folosește un pai în loc să sorbi direct din cană sau pahar.

 

Ar trebui să limitezi consumul de alimente acide, care pot slăbi smalțul dinților.

Alimente și băuturi care pot duce la pătarea dinților includ:

  • sucuri de fructe;
  • vin roșu;
  • sosuri cum ar fi sosul de soia, sosul de grătar sau ketchup;
  • ciocolata neagră.

 

Menținerea unei bune igiene orale este una dintre cele mai bune modalități de a te asigura că tratamentul cu Philips Zoom WhiteSpeed durează până la doi ani, înainte de a avea nevoie de o altă procedură de albire dentară Brăila.

În mod ideal, ar trebui să folosești ața dentară și să te speli pe dinți cel puțin de două ori pe zi pentru a elimina urmele de bacterii și acid din alimentele și băuturile care duc la pătarea dinților.

 

Nu numai că practicile de igienă orală vor îndepărta particulele acide care pot face smalțul susceptibil la colorare, dar periajul și ața dentară vor preveni, de asemenea, cariile dentare, care pot provoca o decolorare intrinsecă în tonuri cenușii, care apare adânc în dinte.

Nu este nevoie să folosești pastă de dinți pentru albire în fiecare zi - de fapt, este mai bine dacă nu - dar utilizarea acesteia de două ori pe săptămână ca tratament de „retușare” te poate ajuta să menții rezultatele mai mult timp.
Pasta de dinți pentru albire îndepărtează petele ușoare de suprafață, împiedicându-le să se amplifice în timp.

Pacienții noștri care au fost supuși tratamentului de albire dentară Philips Zoom WhiteSpeed constată că au rezultate vizibile de lungă durată.

Cu supravegherea noastră profesională și tehnologia avansată Phillips Zoom, știm că veți zâmbi din nou cu încredere, bucurându-vă de dinți strălucitori, cu aspect sănătos!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.